новини RSS

27 марта 2018, 11:38 АПК-Информ: овощи & фрукты

Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва – спонсор конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок»

Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва виступить спонсором дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок», що відбудеться у м. Дніпро 24-25 травня.

UHBDP – Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва – фінансується міністерством закордонних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською асоціацією економічного розвитку (MEDA), яка співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV).

Ключові клієнти UHBDP – це малі та середні фермери з південного регіону України, яким надається підтримка у чотирьох основних напрямках роботи проекту: розвиток ринкової кон’юнктури і ланцюжка доданої вартості на ринку, розвиток трудових ресурсів, доступ до фінансування та використання інноваційного фонду в плодоовочевому секторі.

За чотири роки своєї роботи в Україні проект встиг як завоювати репутацію дієвої та активної організації на плодоовочевому ринку країни, так і досягти вагомих практичних результатів у розвитку учасників сектору овочів і фруктів на внутрішньому і зовнішніх ринках збуту.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Основна аудиторія заходу – виробники ягід (понад 50%), переробні підприємства, представники гуртових компаній і роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур. Загалом у події візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу.  

Попередню програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме