События RSS

24 февраля 2016, 16:39 АПК-Информ: овощи & фрукты

Запрошуємо вас на другу національну виставку «Органічна Україна 2016»

Спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» запрошує Вас взяти участь у Другій виставці Органічних товарів та послуг «Органічна Україна 2016». Захід спрямований як на кінцевих споживачів, так і на бізнес.

Виставка буде проводитись у четвер 03 березня 2016 року за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55, НСК «Олімпійський» - зал Чемпіонів, окремий вхід зі сторони метро Олімпійська. Виставка проходить одночасно з Другим Національним Форумом «Органічна Україна 2016», учасники та доповідачі якого будуть обговорювати питання стратегічного планування розвитку органічного ринку в Україні: Контроль. Прозорість. Відповідальність.

 Дану виставку організовано для тих, хто має органічних сертифікований товар для кінцевого споживача та для роздрібного продажу, хто пропонує послуги операторам органічного ринку.

 Завдяки участі у виставці Ви матимете можливість представити свій асортимент органічної продукції, розмістити інформацію на сайті та в інформаційному каталозі виставки, провести дегустації та акції, отримати чіткі ринкові пропозиції від роздрібних та оптових покупців, нові зв’язки та контакти, зробити серйозні комерційні пропозиції.

Ми цінуємо Вашу діяльність, турбуємося про розвиток, розуміємо проблеми, тому зробили участь для виробників органічної сертифікованої продукції мінімальною – 300 без ПДВ грн. Це дасть змогу Вам підготуватись до заходу якісно, що важливо для розвитку органічного ринку.

Ми надаємо можливість одному представнику від виробника відвідати Форум безкоштовно. Але обов’язковою вимогою є постійне знаходження, як мінімум, одного представника біля стенду на виставці.

Для участі у виставці необхідно зареєструватись: http://forum.organicukraine.org.ua/exhibition.html та надіслати на [email protected] наступні документи:

  1. діючий органічний сертифікат;
  2. список органічної продукції, яка буде представлена на виставці;
  3. фото продукції у форматі А4 в кривих– готовий макет для розміщення в каталог з логотипом, текстом, фоном;
  4. логотип у кривих pdf, gif, png

Реєстрація учасників проводиться до 01 березня 2016 року включно.

 

 Ви також можете стати Спонсором нашого заходу та отримати всі можливості відвідувача форуму та відвідувача виставки. Ми презентуємо Вас на сайті, розмістимо рекламу та логотип!

 

Саме на виставках формується простір для розвитку бізнесу, укладаються контракти і планується подальша робота на наступний проміжок часу.

Для ознайомлення з детальною інформацією щодо виставки та форуму, будь ласка, відвідайте сайт: http://forum.organicukraine.org.ua/

Якщо у Вас виникли питання: телефонуйте: +38 067 17-17-577 або пишіть [email protected]

 

Обсудить в форуме
Материалы по теме