Форум: Мясо
1 февраля 2006, 08:33 vladimir
vladimir Треба думати про власний народ, а не нести ахінею про те, що заборона експорту знищить наш АПК. Нині високі ціни на продукти тваринництва зробили їх недоступними для середнього покупця. Навіщо дурити людей, кажучі, що ці високі ціни виправдані! 1 л. пакет 2,5 % молока у Львівських магазинах коштуе 2,2-2.5 гр.Молоко приймають по 0.9 гр. З прийнятого молока, крім молока 2.5% роблять сметану, масло та знежирений сир, з сироватки лактозу. Сметана 20% коштує 2.2-2.6 гр за о,5 л пакет, масло - 9-12 гр/кг, знежирений сир 6-9 гр/кг. До того ж молочного жиру в маслі тепер 20-72%.Інше- рослинні жири та вода. То які ж прибутки мають виробники і торгівля? В ковбасах до 60% домішок , шинка тепер замість вмісту води 32% має 50-60%, завдяки вологоутримуючим добавкам. Знову прибутки до 300%. То яка криза сільського господарства від заборони експорту в Россію? Перестаньте наживатись на людях і зробіть продукцію тваринництва доступною по ціні простому споживачеві, а не лоббісту -парламентарію.До речі, а хто, після знищення колгоспів та радгоспів , став вітчизняним виробником? То чого жаліти цих панів, що обдирають селян, платячи їм копійки і наживаючи на їх праці мільйони!
1 февраля 2006, 09:04 Андрей
Андрей Владімір, ви висловлюєтесь майже так само, як Ваш дуже відомий тезка. А чому б Вам не спробувати самому виростити свиню, зробити з неї шинку та продати дешевше? І людям допоможете і покажете іншим як це робити, та й Вам може щось залишиться, якщо захочете. Можете також корівку завести, а молока робити всі чі чудові та смачні речі. Звичайно, дбати про доступні ціни треба, однак, я думаю, що значно більш важливим завдання є дбати про доходи. Як говорить мій добрий приятель: "не бійся великих витрат, бійся низьких доходів".
1 февраля 2006, 23:45 zanzara
zanzara Andriu, zgoden z vashim vyslovom - pro dohody. Ia vzagali ne dumaiu sho zaborona vyvozu v rosiyu ukrains'kyh m'ias - molochnyh productiv tak syl'no zashkodyt' ukrains'kiy economici. vnutrishniy rynok z radistiy vse z'ist'. best regards. vlad
Размещение сообщений разрешено только авторизованным пользователям.