Агроновости RSS

21 марта 2018, 11:42 АПК-Информ: овощи & фрукты

Syngenta – генеральний спонсор конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок»

Компанія Syngenta виступить генеральним спонсором дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок», що відбудеться у м. Дніпро 24-25 травня.

На сьогоднішній день Syngenta по праву вважається провідною компанією на світовому агрохімічному ринку. Метою компанії Syngenta в Україні є надання комплексних рішень для українських аграріїв. Компанію Syngenta вирізняє високоякісна продукція, інтегрований підхід до вирішення поставлених завдань та використання переваг сільського господарства України.

У рамках конференції спеціалісти Syngenta представлять нові та вже зарекомендовані препарати для захисту ягідних культур і нададуть персональні консультації зацікавленим виробникам.

У другий день конференції відбудеться практичний бізнес-тур до одного з провідних ягідних господарств регіону – ТОВ «Агросільпром», де учасники на практиці зможуть ознайомитися з вирощуванням суниці садової та винограду у закритому ґрунті, а також суниці садової, порічок, малини та ожини.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Основна аудиторія заходу – виробники ягід (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртових компаній і роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур. Загалом у події візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу. 

Попередню програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+38 096 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

+38-067-6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

 

Обсудить в форуме