Наши новости RSS

23 октября 2017, 15:13 АПК-Информ: овощи & фрукты

Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва – спонсор конференції «Овочі та фрукти України-2017. Об’єднання заради успіху»

Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва виступить спонсором чотирнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2017. Об’єднання заради успіху», яка відбудеться 5-7 грудня в м. Київ у рамках виставки Fresh Business Expo 2017.

UHBDP – Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва – це проект, що фінансується Міністерством закордонних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), яка співпрацює з Ізраїльським агентством міжнародного співробітництва (MASHAV).

Ключові клієнти UHBDP – це малі та середні фермери з південного регіону України, яким надається підтримка у чотирьох основних напрямках роботи проекту: розвиток ринкової кон’юнктури і ланцюжка доданої вартості на ринку, розвиток трудових ресурсів, доступ до фінансування та використання інноваційного фонду в плодоовочевому секторі.

За три роки своєї роботи в Україні проект встиг як завоювати репутацію дієвої та активної організації на плодоовочевому ринку країни, так і досягти вагомих практичних результатів у розвитку учасників сектору овочів і фруктів на внутрішньому і зовнішніх ринках збуту.

Нагадуємо, що конференційні засідання за традицією відбудуться у перші два дні події (5-6 грудня), а 7 грудня буде присвячено щорічному торговому форуму, який дає можливість провести прямі переговори з понад 25 роздрібними мережами України та провідними експортерами та імпортерами країни.

Звертаємо вашу увагу, що перший перелік мереж, які підтвердили свою участь у торговому форумі, буде озвучений вже на цьому тижні, а для виробників плодоовочевої продукції діють спеціальні умови участі в конференції.

Попередня програма конференції (заповнена практично на 80%), умови участі в подіях, рекламні можливості та заявка на участь розміщені на офіційному сайті, а з питаннями щодо подій, будь ласка, звертайтесь до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

моб: +380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

моб: +380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме