Наши новости RSS

26 декабря 2017, 12:27 АПК-Информ: овощи & фрукты

Квасоля, обліпиха та груша – нові теми конференції «Мільйон із гектара»  

 Програма третьої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара» починає набувати обрисів, і організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» – представляє її перші тематичні новинки.

Так, тему ефективної державної підтримки об’єднання зусиль малих та середніх фермерів на прикладі вирощування квасолі «Яська» представить Наталя Хмиз, директор департаменту АПК Львівської ОДА.

Із презентацією нового напрямку для українського аграрного сектору з великим експортним потенціалом – вирощування та переробка обліпихи – виступить Юлія Шулімова, консультант з якості та безпечності харчових продуктів.

Тематику ефективного грушевого саду як сегменту з ненасиченим внутрішнім ринком та значно більшою маржинальністю у порівнянні з виробництвом яблук розкриє Ігор Бабій, експерт із садівництва.

Нагадуємо, що конференція за традицією відбудеться в дводенному форматі: пленарна частина 1 березня та практичний бізнес-тур до провідних господарств Запорізької області 2 березня.

Учасники події: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (здебільшого виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які мають на меті диверсифікувати своє виробництво).

Більш докладна інформація про конференції знаходиться на офіційному сайті організаторів fruit-inform.com 

З питань участі в події звертайтеся до організаційного комітету у відділі маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Євген Кузін, моб: +380 96 5836323; т/ф: +380 562 320795 (дод. 304); [email protected]

Олександр Хорев, моб: +380 67 6343980; т/ф: +380 562 320795 (дод. 300); [email protected]   

Обсудить в форуме