События RSS

19 апреля 2018, 16:54 АПК-Информ: овощи & фрукты

26-27 квітня в Києві відбудеться «Міжнародна конференція з органічного ягідництва»  

Ринок органічної ягоди в Україні зростає з динамікою 100% 3 роки поспіль, тому «Міжнародна конференція з органічного ягідництва» (26-27.04) для України наразі є актуальною. Діючі гравці та майбутні оператори ринку гостро потребують якісної інформації про успішний розвиток бізнесу та збут. 

Ця конференція має стати головною галузевою подією, що визначить тенденції та найважливіші вектори розвитку галузі виробництва органічної ягідної продукції в Україні. Завдяки цій події початківці та виробники органічної ягідної продукції зможуть отримати інформацію, аналітику, технології  та контакти і зв’язки для розвитку  бізнесу.

Співорганізатори: провідні компанії - надавачі сервісів для ринку органічного виробництва України: «Органік Стандарт» і  «Органік Бізнес-школа».

Теми:

- 26 квітня, перший день буде присвячений агротехнологіям і відповість на питання, «Як впровадити систему ефективних агротехнологій на органічній ягідній фермі». Спікери: провідні  агрофахівці - агрономи-консультанти (Україна, ЄС) та українські фермери - власники успішних органічних ягідних проектів.

27 квітня,  другий день присвячений питанням збуту та продажу ягідної продукції і дасть учасникам відповідь на питання, «Як успішно продавати органічну ягідну продукцію в Україні та світі». Спікери: представники компаній-покупців органічної ягідної продукції - заводи-переробники (Україна) і представники міжнародних компаній (ЄС).

Спікери:

26 квітня, перший день конференції

27 квітня, другий день конференції:

На конференції заплановано активне залучення експертів до спілкування з учасниками, експертні  дискусії, будуть забезпечені умови для активної комунікації потенційних партнерів.

Учасники конференції отримають цінні роздаткові матеріали:

Конференція відбудеться за фінансової підтримки:

Реєстрація та акредитація:  https://bit.ly/2qoE45E  та [email protected] / (067) 103 9694, (050) 944 1242

Обсудить в форуме
Материалы по теме