новини RSS

11 июля 2018, 11:04 АПК-Информ: овощи & фрукты

Нові учасники провідної міжнародної яблучної конференції в Україні

Однією з невід’ємних складових яблучного ринку є знання, причому Україна вже сьогодні може експортувати саме знання в сфері технологій та маркетингу в яблучному бізнесі. Це відзначають представники проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», який виступає організатором восьмої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2018».

«Цей факт підтверджується тим, що на цьогорічну конференцію одночасно приїдуть делегації з Грузії, Таджикистану, Молдови та Узбекистану. 40 виробників з вище згаданих країн мають основну мету – отримати український досвід у яблучному секторі. Саме тому ми робимо акцент на міжнародному форматі події і впевнені, що географія учасників конференції буде і далі розширюватись», - каже Олександр Хорев, керівник проекту.  

Окрім представників країн СНД, враховуючи й Білорусь, на конференцію продовжують реєструватися представники яблучного бізнесу з країн ЄС: Австрії, Нідерландів, Італії та Польщі. З останніх зареєстрованих компаній можна виділити такі, як:

«Фрутлайф», «Українські фрукти 2016», «Євро Фреш Фрут», «Володимирські Сади», «Золотоніські Сади», «Русбана Інжиніринг», «Петруцалек», «Українська овочева компанія», «Фруктус Нобіліс», «ТТрейд», "Антон Олерт ГмбХ", «Полив Сервіс», «Південь Логістик Груп», ФОП «Новіков», «Інсолар-Холод», «Голанд Плант Україна», «Вітал Трейдінг», «Волошин», «Житомирський картонний комбінат», ФГ «Відродження», «АТБ-Маркет», «АгріСол», ФОП «Чорний», «Компанія «Місто Мрій», «Ташкентський державний університет», КГ «Спартан-Агро», «Аграрна компанія 2004», «Ekogarden», «Українська горіхова асоціація», «UApple», «Хіпп-Ужгород» та ін.

У результаті, на даний момент свою участь у конференції вже підтвердили понад 110 делегатів, а усього подія збере понад 220 професіоналів бізнесу з 10-15 країн світу: виробники яблук (більше 60%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо.

Нагадуємо, що захід відбудеться у традиційному дводенному форматі: конференційні сесії 16 серпня у конференц-залі готелю «Клеопатра» (м. Кам’янець-Подільський Хмельницької обл.) та практичний бізнес-тур 17 серпня, учасників якого прийме один із ключових гравців на ринку яблук регіону – група компаній VITAGRO.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Подія проводиться за підтримки FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) і ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку). Технологічним партнером  виступає ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Партнер бізнес-туру конференції – група компаній VITAGRO. Партнерами заходу виступають ТОВ «Інсолар-Холод» та Українська плодоовочева асоціація УПОА. Генеральний медіа партнер події – проект Profihort Media.

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 67 6343980 – Олександр Хорев, fruit.chief@fruit-inform  

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме