новини конференції RSS

26 июня 2019, 14:43 АПК-Информ: овощи & фрукты

ТОВ «Інсолар-Холод» виступить технологічним партнером конференції «Яблучний бізнес України-2019»

ТОВ «Інсолар-Холод» виступить технологічним партнером дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019», яка відбудеться 14-15 серпня у м. Дніпро.

Науково-виробниче підприємство «Інсолар» вже більше 25 років є одним із вітчизняних лідерів у сфері комплексних рішень з холодопостачання, вентиляції та енергозбереження, а також встановлення обладнання для логістичних складів, овоче- та фруктосховищ «під ключ». ТОВ «Інсолар-Холод» успішно зарекомендувало себе у багатьох проектах для учасників плодоовочевого ринку країни та представників яблучного бізнесу України зокрема, а також є офіційним представником багатьох закордонних постачальників обладнання.

У рамках першого дня події презентацію інноваційних рішень з сортування та зберігання яблук проведуть представники партнерів ТОВ «Інсолар-Холод» - Ханс Реймерінк, експорт-менеджер компанії Van Amerongen CA Technology B.V., та Дік ван де Коп, експорт-менеджер компанії Greefa. Згодом учасники конференції також зможуть отримати комплексну консультацію з питань обладнання фруктосховища від представників компанії під час бізнес-туру другого дня конференції.

Нагадуємо, що конференція, за традицією, відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63), а вже 15 серпня учасники події завітають до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), одного з провідних виробників та експортерів яблук в Україні.

Ключові організаційні моменти події:

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

Конференція організовується проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

 

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме