новини RSS

7 мая 2018, 12:26 АПК-Информ: овощи & фрукты

Експозиція технологій для ягідного бізнесу в рамках конференції у Дніпрі

Протягом 24 травня у рамках дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок» працюватиме експозиція технологій для ягідного бізнесу, нагадує проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Учасники експозиції представлять виробникам і переробникам ягід увесь спектр технологій для вирощування, переробки та доробки ягідної продукції, а саме:

Подія за традицією відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 24 травня у конференц-залі банкет-холу Lucia (вул. Камчатська, 63, м. Дніпро) і практичний бізнес-тур на виробничі потужності ТОВ «Агросільпром» (Дніпропетровська обл.) 25 травня.

Очікується, що загалом у конференції візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу. Щоб приєднатися до складу делегатів, необхідно заповнити заявку на участь. Звертаємо вашу увагу: заявки будуть прийматися до 21 травня включно.

Основна аудиторія заходу – виробники свіжих ягід і продуктів їхньої переробки (понад 60%), представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Генеральний спонсор заходу – компанія Syngenta. Спонсором конференції виступає Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва. Партнер конференцій – Fairplant BV. Захід відбудеться за підтримки Української овочевої компанії – UVC. Генеральний медіапартнер конференції – журнал «Ягодник». Ексклюзивний медіапартнер події – журнал «Пропозиція».

Програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 96 4337857 – Олександра Манько

[email protected]

Обсудить в форуме