Новини RSS

31 октября 2018, 15:42 АПК-Информ: овощи & фрукты

Експортний торговий форум з імпортерами фруктів із Південно-Східної Азії та Близького Сходу – 5 грудня, Київ

Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», за підтримки проекту з розвитку експорту ФАО та ЄБРР, анонсують старт реєстрації на участь в першому Експортному торговому форумі, який відбудеться 5 грудня у рамках п’ятнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт».

 

Експортний торговий форум в подібному форматі проводиться в Україні вперше і надає можливість вітчизняним постачальникам свіжих фруктів і ягід провести прямі переговори з імпортерами, що представляють країни Південно-Східної Азії та Близького Сходу. На даний момент свою готовність прибути до Києва та зустрітися з українськими експортерами вже підтвердили компанії з Малайзії, Оману, Індії та Іспанії. Усього в Експортному торговому форумі приймуть участь близько 10 компаній-імпортерів з Азії, Близького Сходу та ЄС, які зацікавлені в імпорті фруктів і ягід з України.

Як свідчать результати дослідження проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», країни Південно-Східної Азії та Близького Сходу в найближчій перспективі можуть стати кращою альтернативою для збуту для українських яблук, черешні, ягід та іншої продукції, адже вони можуть платити вищу, ніж імпортери з Росії, ціну за продукти високої якості, які досить успішно може вирощувати Україна. При цьому першість у відкритті цих ринків будуть мати ті компанії, для яких системний вектор на експорт є невід’ємною частиною стратегії розвитку.

Експортний торговий форум дозволить отримати безпосередній доступ до найприбутковіших ринків збуту азійського та близькосхідного регіонів, які зростають швидше за інші ринки в світі. Імпорт фруктів до Азії, наприклад, зріс на 52% протягом всього п’яти років і сягнув $38,4 млрд. Більш того, азійський ринок наразі знаходиться у процесі зміни своїх постачальників через торговий конфлікт із США, а Індія вже зробила перші кроки у погодженні фітосанітарних норм імпорту яблук з України.

 

Умови участі в Експортному торговому форумі:

 

На даний момент свою участь в Експортному торговому форумі підтвердили наступні компанії:

 

За більш детальною інформацією щодо подій, будь ласка, звертайтесь до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

З питань участі у торговому форумі:

Тетяна Смірнова, т/м +380 67 2661573, +380 93 2265274, [email protected]

З питань участі в конференції:

Євген Кузін, т/ф.: +380 562 320795 (вн. 304), т/м +380 96 5836323, [email protected]

Олександра Манько, т/ф.: +380 562 320795 (вн. 310), т/м +380 96 4337857, [email protected]

Обсудить в форуме