новини RSS

1 февраля 2018, 08:57 АПК-Информ: овощи & фрукты

ЄБРР надасть підтримку проведенню конференції «Мільйон із гектара»

Європейський банк реконструкції та розвитку надасть підтримку проведенню третьої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 1-2 березня у м. Запоріжжя.

У рамках конференції з презентацією на тему: «ЄБРР: партнер для малих та середніх підприємств» виступить Галина Жук, координатор програми консультаційної підтримки малого та середнього бізнесу в агросекторі, а у ході подальшого спілкування можна буде отримати більш детальну інформацію щодо проектів ЄБРР в українському сільському господарстві.

Нагадуємо, що конференція за традицією пройде в дводенному форматі: конференційні сесії 1 березня в конференц-залі стадіону «Славутич Арена» (м. Запоріжжя) та культурно-діловий тур до двох агротуристичних садиб у Запорізькій області («АКВАЗОО» та «Хутір Петерсона») 2 березня.

Конференційна програма закрита на 90% і включає презентації від практиків-професіоналів, які є представниками таких перспективних нішевих напрямків виробництва, як виноград та черешня у закритому ґрунті, обліпиха, груша, кизил, малина, часник, квасоля «Яська», мігрогрін культури, лікарські рослини, кульбаба лікарська, рис на крапельному зрошенні, трюфель, равлики, козівництво, крафтова сироварня, зелений туризм, коноплі (продуктовий, промисловий, медичний сегменти).

Учасники події: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (здебільшого виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які мають на меті диверсифікувати своє виробництво).

Більш докладна інформація про конференцію знаходиться на офіційному сайті події.

З питань участі у заході звертайтеся до організаційного комітету у відділі маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Євген Кузін, моб: +380 96 5836323; т/ф: +380 562 320795 (дод. 304); [email protected]

Олександр Хорев, моб: +380 67 6343980; т/ф: +380 562 320795 (дод. 300); [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме