новини RSS

6 сентября 2018, 12:56 АПК-Информ: овощи & фрукты

Нові агропромислові напрямки для центрального регіону України

Місцем проведення четвертої аграрної конференції «Мільйон із гектара» не випадково обрано м. Кропивницький, адже, на думку багатьох експертів агросектору, саме цей регіон держави може представляти одні з найкращих перспектив розвитку виробництва не тільки основних сільгоспкультур, таких як соняшник чи кукурудза, а й нових нішевих напрямків.

Саме базуючись на цій точці зору, й побудовано програму четвертої національної конференції, до спікерів якої нещодавно приєдналися експерти з такими презентаціями:

- «Як вирватися з обіймів соняшника та кукурудзи. Мільйон із гектара» - Андрій Ярмак, економіст інвестиційного центру FAO, Італія

- «Технологічні особливості вирощування артишоку в Україні. Інвестиційна привабливість проекту» - Вадим Дудка, директор ТОВ «Агроаналіз»

- «Ефективний бізнес як на малих, так і на великих площах – часник» - Ганна Морозова, голова СОК «Часниковий кооператив «УКРАП»

Таким чином, чергова конференція «Мільйон із гектара» буде насичена як новими темами, ще не розкритими у попередніх проектах, так і презентаціями більш традиційних напрямків диверсифікації агровиробництва. Фінальний проект програми, на думку організатора - проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», буде представлено вже 12 вересня.

Також слід зауважити, що конференція відбудеться в рамках однієї з найбільших аграрних виставок в Україні - «AgroExpo», яка проходитиме в Кропивницькому 26-28 вересня.

Очікується, що участь у конференції візьмуть понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Підтримку заходу традиційно надають ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та FАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Партнерами конференції виступають Українська плодоовочева асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Генеральний медіапартнер події - проект Profihort Media.

Більш докладну інформацію про подію опубліковано на офіційному сайті організаторів www.fruit-inform.com

 

З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме