новини RSS

24 сентября 2018, 15:14 АПК-Информ: овощи & фрукты

Кропивницький чекає на агровиробників 27 вересня - «Мільйон із гектара»

27 вересня очікується надзвичайно інформативний та багатий на події день для українських агровиробників, які планують відвідати м. Кропивницький, повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Нагадуємо, що саме у цей день розпочне свою роботу четверта національна аграрна конференція «Мільйон із гектара».

У цей раз конференція відбудеться у рамках однієї з найбільших агровиставок в Україні –  «AgroExpo», площа якої в цьому році складе близько 125 тис. кв. м. Тематичні розділи виставки: рослинництво, тваринництво, транспорт і спецтехніка для сільського господарства, тара і упаковка, альтернативна енергетика, переробка відходів, лісове господарство. Окрім можливості поспілкуватись з постачальниками техніки, організатори виставки пропонують відвідувачам і масштабну програму демонстраційних показів сільгосптехніки світових і вітчизняних брендів.

Таким чином, усього лише за один день учасники конференції «Мільйон із гектара» зможуть:

- по-перше, взяти участь у єдиній в Україні бізнес-конференції за тематикою розвитку нішевих напрямків сільського господарства;

- по-друге, наживо поспілкуватись з постачальниками сільскогосподарської техніки для вирощування більш традиційних культур як з України, так і з-за кордону;

- по-третє, отримати якнайширшу інформацію щодо можливостей диверсифікації існуючого виробництва або старту нового проекту від експертів-практиків.

 

Нагадуємо, що для агровиробників діють пільгові умови участі у конференції «Мільйон із гектара», а заявка на участь знаходиться на офіційному веб-сайті події.

 

Підтримку заходу традиційно надають ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) в рамках ініціативи EU4Business Європейського союзу та FАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). Партнерами конференції виступають Українська плодоовочева асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Генеральний медіапартнер події - проект Profihort Media.

 

З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме