новини RSS

12 февраля 2019, 15:18 АПК-Информ: овощи & фрукты

Нішева революція аграрного ринку України

Нішева революція впевнено крокує аграрним ринком України, буквально на очах створюючи нові напрямки в сільськогосподарській галузі країни, у тому числі завдяки вже п’ятій національній аграрній конференції «Мільйон із гектара».

Фактично саме ця конференція три роки тому надала поштовх до розвитку багатьох нішевих сегментів аграрної галузі України, вперше запропонувавши її учасникам широкий спектр відносно нових перспективних напрямків сільськогосподарського бізнесу.

Нагадуємо, що цього року конференція відбудеться 28 лютого у конференц-залі готелю «Русь», м. Київ. Ділова програма події розпочнеться з презентації Андрія Ярмака, економіста інвестиційного департаменту FAO та ініціатора проекту «Мільйон із гектара», саме на тему «Нішева революція аграрного ринку України», а також буде включати такі напрямки, як:

- спаржа як експортна овочева культура України №1 в наступне десятиліття;

- мікрогрін-культури в розрізі технологій та маркетингу;

- нішеві ягідні культури: кизил, обліпиха, актинідія, суниця альпійська;

- мигдаль як новий акцент горіхового бізнесу в Україні;

- переробка нішевих культур: сушка, заморозка, виробництво джемів, соків і т.д.;

- нішеві напрямки аграної галузі: сегмент «органік», аквакультура, виробництво меду і т.д.;

- продажі та маркетинг нішевих культур в України.

В конференції візьмуть участь понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Заявки на участь у конференції будуть прийматися до 22 лютого включно, а більш детальна інформація щодо заходу розміщена на офіційному сайті події.

Партнерами конференції традиційно виступають Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи EU4Business, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO), Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit.

З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме