новини RSS

11 февраля 2020, 12:49 АПК-Информ: овощи & фрукты

Плодоовочева заморозка – форум конференції «Мільйон із гектара» 5 березня

 

 

 

 

Заморозка овочів, фруктів і ягід буде ще однією ключовою тематикою конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 5 березня в Одесі.

Сегмент плодоовочевої заморозки у теорії представляє широкі можливості як для переробних комбінатів, так і для фермерів, які вирощують свіжу продукцію, не кажучи вже про експортні перспективи галузі. Практика, тим не менш, демонструє, що до повноцінного взаємовигідного співробітництва ще далеко, у секторі безліч підводних каменів, а кожен з його учасників має свій власний погляд на підходи до бізнесу.

 

Проблематику запуску нових проектів у заморозці овочів і фруктів (як тунельної, так і статичної) розкриє Олег Якімець, експерт українського ринку плодоовочевої переробки. Окремим акцентом у доповіді буде порівняння економік проектів з заморозки та сушки овочів і ягід.

Точку зору переробника на перспективи українського сектору плодоовочевої заморозки висловить Юрій Біліченко, директор ТОВ «Роздольне». У ході презентації також планується обговорення питань перспективних напрямків експорту та співробітництва з виробниками свіжої продукції.

Погляд фермера на можливості такого співробітництва при вирощуванні нішевих овочів (перець, брюсельська капуста тощо) представить Олександр Редькін, керівник ФГ «Хуторок». Доповідь буде стосуватись як впровадження власних потужностей із заморозки, так і співпраці з подальшими покупцями продукції.

 

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

 

Більш детальна інформація щодо конференції, її програма, умови участі та рекламні можливості розміщені на сайті події. Деталі також можна отримати на сторінці події у Facebook, у конференц-бота у Telegram або звернувшись до нас напряму:

Євген Кузін: +380 96 5836323, fruіt.іntl@fruіt-іnform.com

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

т/ф: +380 562 320795

Обсудить в форуме
Материалы по теме