События RSS

16 ноября 2017, 15:40 АПК-Информ: овощи & фрукты

«Натеко Логістика» – партнер конференції «Овочі та фрукти України-2017. Об’єднання заради успіху»

Шановні учасники плодоовочевого бізнесу, звертаємо вашу увагу на чергового партнера провідної плодоовочевої конференції України – компанію «Натеко Логістика».

Компанія «Натеко» заснована 2012 р. і на сьогоднішній день є найбільшою в Україні установою, яка надає послуги з оренди оборотної пластикової тари. «Натеко Логістика» – ефективна логістика для постачальників торговельних мереж. Рішення компанії економічно обґрунтовані та гарантують свіжість і збереження продукції на всіх етапах логістики. В рамках ділової програми конференції рішення «Натеко» для плодоовочевого ринку презентує Дмитро Томашевський, операційний директор компанії.

Що стосується ділової програми конференції, то вона повністю сформована та доступна на офіційному сайті заходу. Відносно торгового форуму, то на сьогоднішній день список роздрібних мереж і компаній експортерів/імпортерів затверджено, й активно ведеться запис на прямі переговори з постачальниками. Цього року, окрім вітчизняних мереж супермаркетів, українську продукції мають бажання закуповувати гуртові компанії з Білорусі та Польщі.  

Нагадуємо, що конференційні засідання за традицією відбудуться у перші два дні події (5-6 грудня), а 7 грудня буде присвячено щорічному торговому форуму. Місце проведення незмінне – Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15.

Заявки на участь будуть прийматися лише два тижні, до 30 листопада включно. Попередня програма конференції, умови участі, рекламні можливості та заявка на участь розміщені на офіційному сайті заходу, а з питань щодо події, будь ласка, звертайтесь до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

моб: +380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

моб: +380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме