События RSS

5 апреля 2018, 11:30 АПК-Информ: овощи & фрукты

Українська Овочева Компанія UVC – партнер конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок»

Українська Овочева Компанія UVC виступить партнером дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок», що відбудеться у м. Дніпро 24-25 травня.

UVC є провідним постачальником овочевої, садівничої, зернової, зрошувальної та іншої техніки, а також запчастин до неї, для учасників українського аграрного ринку. Компанія вже зарекомендувала себе як надійний та довгостроковий партнер для вітчизняних фермерів.

На конференції представники компанії UVC нададуть інформацію щодо технічних рішень і лінійки продукції для учасників ягідного ринку як у рамках презентації в програмі конференції, так і у ході персональних консультацій на експозиційному місці протягом дня роботи події.

Нагадуємо, що конференція за традицією відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 24 травня у конференц-залі банкет-хола Lucia (вул. Камчатська, 63, м. Дніпро) і практичний бізнес-тур на виробничі потужності ТОВ «Агросільпром» (Дніпропетровська обл.) 25 травня.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Основна аудиторія заходу – виробники ягід (понад 50%), переробні підприємства, представники гуртових компаній і роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур. Загалом у події візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу.

Попередню програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

 

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме