События RSS

26 апреля 2018, 09:22 АПК-Информ: овощи & фрукты

Ожина, жимолость, органічна ягода та розсадництво – 24-25 травня, Дніпро

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» продовжує представляти спікерів дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок», що відбудеться 24-25 травня у м. Дніпро.

Проблематику бізнесу з вирощування і продажів таких нішевих ягідних культур, як ожина і жимолость, розкриє Олександр Ярещенко, заступник директора з наукової роботи Інституту садівництва НААНУ, у рамках презентації на тему: «Технології та торгівля ожиною і жимолостю в Україні. Чому все не так солодко?».

Інший напрямок нішевого ягідного бізнесу – вирощування органічних ягід – буде ключовою тематикою презентації Юрія Танцюри, засновника ТОВ «Двіпа». Тема доповіді – «Органічні ягоди в Україні. Що важче – виростити чи продати? Потенціал ринку в сезоні-2018».

Тематику перспектив професійного розсадництва в Україні, сертифікації вирощеного посадкового матеріалу та його стандартизації розкриє Олег Босий, експерт ягідного ринку, який виступить із презентацією на тему: «Професійне розсадництво в Україні: мільйон із гектара чи боротьба з вітряками...».

Нагадуємо ключові організаційні моменти конференції:

- більше 20 спікерів-практиків ягідного бізнесу від «А» до «Я»;

- експозиція технологій для вирощування, доробки та переробки ягід;

- насичена програма практичного бізнес-туру другого конференційного дня (вирощування п’яти ягідних культур у закритому і відкритому ґрунті);

- спеціальні умови участі для виробників ягід;

- заявки на участь приймаються до 21 травня.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Генеральний спонсор заходу – компанія Syngenta. Спонсором події виступає Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва. Партнер конференцій – Fairplant BV. Захід відбудеться за підтримки Української овочевої компанії – UVC. Генеральний медіапартнер конференції – журнал «Ягодник». Ексклюзивний медіапартнер події – журнал «Пропозиція».

Загалом у конференції візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу. Щоб приєднатися до складу делегатів, необхідно заповнити заявку на участь.

Основна аудиторія заходу – виробники свіжих ягід і продуктів їхньої переробки (понад 60%), представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур.

Попередню програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме