События RSS

14 июня 2018, 15:44 АПК-Информ: овощи & фрукты

Аналітика яблучного ринку України та світу на провідній профільній конференції у Кам’янець-Подільському 16 серпня

За традицією учасники восьмої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2018» у ході події зможуть отримати ексклюзивну аналітичну інформацію щодо перспектив розвитку сектору в Україні та світі, інформує організатор заходу – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Прогноз виробництва яблук у ЄС, інших європейських державах і перспективи світового ринку свіжих яблук розкриє Євген Кузін, менеджер із маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Презентація складається з результатів минулого сезону, прогнозу виробництва яблук для свіжого ринку і на переробку на 2018 р., трендів яблучного ринку в Європі та світі.

Ексклюзивний прогноз виробництва та цін на яблуко в Україні на сезон-2018/19 від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти» у деталях представить керівник проекту Олександр Хорев. Доповідь також стосуватиметься перспектив експорту свіжих яблук з України, тенденцій на ринку яблук для переробки та питань витратної частини виробництва яблук у новому сезоні.

Сегмент ринку засобів захисту рослин для яблуневих садів представить Марія Лакеєва, керівник аналітичного підрозділу ІА «АПК-Інформ». Презентація буде базуватися на результатах детального опитування провідних виробників яблук щодо постачальників ЗЗР, системи застосування даних засобів і сортової структури професійного виробництва яблук.

Нагадуємо, що конференція відбудеться 16-17 серпня у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області. За традицією подію організовано у дводенному форматі: конференційні сесії 16 серпня у конференц-залі готелю «Клеопатра» та практичний бізнес-тур 17 серпня, учасників якого прийме один із ключових гравців на українському ринку яблук – група компаній Vitagro.

Загалом у конференції візьмуть участь понад 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні та фінансові організації тощо. Щоб приєднатися до делегатів події, необхідно заповнити заявку на участь.

Організаційні моменти конференції:

- виробникам яблук пропонуються спеціальні умови участі;

- пільговий реєстраційний внесок є актуальним при реєстрації до 6 липня;

- додаткова знижка на участь у події другого, третього і подальших учасників від однієї компанії;

- спеціальна знижка для передплатників пакетів послуг проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»;

- заявки на участь прийматимуться до 10 серпня включно.

Усі питання щодо участі у конференції можна зясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме