События RSS

26 июня 2018, 14:05 АПК-Информ: овощи & фрукты

Провідні учасники яблучного ринку України зберуться 16-17 серпня у Кам’янець-Подільському

Провідні учасники яблучного ринку України та представники інших 10-15 країн світу зберуться 16-17 серпня у м. Кам’янець-Подільський для участі у восьмій міжнародній конференції «Яблучний бізнес України-2018», інформує проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Нагадуємо ТОП причин приєднатися до делегатів єдиної в Україні профільної конференції професіоналів яблучного бізнесу:

Ексклюзивна аналітика. Учасникам конференції буде представлено ексклюзивну аналітичну інформацію від WAPA (Світова асоціація виробників яблук і груш) та проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти» щодо перспектив виробництва свіжих яблук в Україні, ЄС та світі у 2018 р.

Провідні експерти-спікери. Програма конференції дозволяє отримати повний зріз актуальної інформації щодо перспектив яблучного бізнесу в Україні від «А» до «Я»: від тенденцій на ринку потенційних імпортерів українського яблука до прогнозу його ціни на квітень 2019 р. і від оптимального підбору технологій для отримання високоякісного продукту до підходів до роботи з різними категоріями його покупців.

Технологічна експозиція. Окрім сесійної частини, програма конференції включає роботу експозиції постачальників технологій для яблучного бізнесу (саджанці, агрохімія, доробка, переробка, зберігання, упакування), що дозволяє виробникам яблук отримати інформацію у більш широкому форматі прямого спілкування з постачальниками.

Широка представленість покупців яблук. Щороку конференція збирає близько 15-20 найбільших покупців яблук в Україні різного формату (мережі супермаркетів, гуртові компанії, переробники), які готові обговорювати умови співпраці з постачальниками фруктів у новому сезоні під час події.

Теорія, що підтверджується практикою. За традицією другий день конференції буде проводитися у практичному форматі, і делегати події зможуть відвідати виробничі потужності одного з ключових гравців яблучного ринку регіону – групи компанії VITAGRO. Програма бізнес-туру другого дня події включає підходи до вирощування яблук у сучасних інтенсивних садах, а також технології зберігання, післязбиральної та передпродажної доробки плодів.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Партнером події виступає ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Партнер бізнес-туру конференції – група компаній VITAGRO. Конференція проводиться за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Української плодоовочевої асоціації та ТОВ «Інсолар-Холод». Генеральний медіапартнер події – проект Profihort Media.

Загалом у конференції візьмуть участь понад 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні та фінансові організації тощо. Щоб приєднатися до делегатів події, необхідно заповнити заявку на участь.

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме
Материалы по теме