События RSS

31 июля 2018, 16:25 АПК-Информ: овощи & фрукты

Лише 10 днів до завершення реєстрації на провідну яблучну подію в Україні

Через 10 днів буде завершений прийом заявок на участь у восьмій міжнародній конференції «Яблучний бізнес України-2018», повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Якщо ви ще не приєдналися до професіоналів яблучного бізнесу з України, Франції, Польщі, Нідерландів, Молдови, Грузії, Таджикистану, Узбекистану, варто поквапитися - така можливість буде дійсна виключно до 10 серпня.

Програма конференції від 30 липня практично сформована й включає в себе усі ключові питання яблучного сектору: від стану та перспектив вітчизняного і закордонного ринку яблук до новітніх технологій при вирощуванні, доробці, пакуванні та зберіганні фруктів. Окрема увага буде приділена маркетингу та експорту яблучної продукції.

До вашої уваги актуальні теми конференції, які будуть презентовані фахівцями галузі:

Нагадуємо, що захід відбудеться у традиційному дводенному форматі: конференційні сесії 16 серпня у конференц-залі готелю «Клеопатра» (м. Кам’янець-Подільський Хмельницької обл.) та практичний бізнес-тур 17 серпня, учасників якого прийматиме один із ключових гравців на ринку яблук регіону – група компаній VITAGRO.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Подія проводиться за підтримки FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) і ЄБРР (Європейський Банк Реконструкції та Розвитку). Технологічним партнером  виступає ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Партнер бізнес-туру конференції – група компаній VITAGRO. Партнерами заходу виступають ТОВ «Інсолар-Холод» та Українська плодоовочева асоціація УПОА. Генеральний медіапартнер події – проект Profihort Media. Спеціальний медіапартнер конференції – проект East-Fruit.

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 96 5836323 – Євген Кузін, fruit.intl@fruit-inform  

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме