События RSS

23 августа 2018, 12:58 АПК-Информ: овощи & фрукты

Мільйон із гектара на промисловому вирощуванні харчового равлика

Равликівництво буде одним з найцікавіших напрямків нових нішевих можливостей сільського господарства України, що будуть представлені в рамках програми четвертої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара», повідомляє організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

З презентацією на тему: «Мільйон із гектара на промисловому вирощуванні харчового равлика» виступить Тім Шапед, голова асоціації «Равлик України». Ключові тези доповіді:

- з чого розпочати равликовий бізнес;

- італійська технологія інтенсивного вирощування середземноморського равлика за 6 місяців;

- необхідні інвестиції та окупність;

- устрій равликової ферми;

- додатковий прибуток: агро- та гастрономічний туризм;

- збут готової продукції в Україні та на експорт;

- що недоговорюють іноземні компанії на «навчаннях».

Нагадуємо, що конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 27 вересня у м. Кропивницький, в рамках однієї з наймасштабніших агропромислових виставок  України – «AgroExpo».

До основних тем конференції можна віднести вирощування нішевих плодово-ягідних і зернобобових культур, горіхів та овочів. Крім цього, будуть представлені економічні переваги проектів із вирощування грибів, лікарських трав, розведення кіз та свійської птиці. Увагу також буде приділено питанням професійного бджільництва, вирощування квітів, кролівництва та аквакультури. Традиційно будуть розкриті питання зеленого туризму й органічного агровиробництва.

Очікується, що участь у конференції візьмуть понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Партнером конференції традиційно виступить ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та FАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Більш докладна інформація про подію опублікована на офіційному сайті організаторів www.fruit-inform.com

З питаннями щодо конференції звертайтесь, будь ласка, до організаційного комітету:

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти»

+380 562 320795

Євген Кузін: +380 96 5836323, [email protected]

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме