События RSS

3 апреля 2019, 13:43 АПК-Информ: овощи & фрукты

Прогноз виробництва і цін на ягідні культури на 2019 р.

За традицією в рамках десятої міжнародної конференції «Ягоди України-2019: заморозка та свіжий ринок» буде презентований прогноз виробництва і цін на ягоди в Україні на 2019 р.

Щорічний прогноз, підготовлений організатором події – проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» – буде представлений Олександром Хоревим, керівником проекту.

 

Ключові тези презентації:

- підсумки минулого ягідного сезону та очікування від поточного року;

- прогноз виробництва суниці садової, малини, смородини, лохини, черешні та вишні в Україні на 2019 р.;

- цінові перспективи нового ягідного сезону;

- експорт свіжих і заморожених ягід з України – тренди, ключові гравці та перспективи;

- технологічна забезпеченість українських господарств – сортування, фасування, охолодження ягід;

- собівартість вирощування ягід та витрати на робочу силу в 2019 р.;

- канали реалізації свіжих ягід в Україні та ін.

 

Нагадуємо, що конференція відбудеться 21-22 травня у м. Київ, і цього року програма події буде включати:

- насичену пленарну частину конференції – більше 20 спікерів із 5-7 країн світу;

- експозицію технологій для ягідного бізнесу – більше 15 компаній-постачальників саджанців, технологій для вирощування, доробки і переробки ягід із 7-10 країн світу;

- практичний бізнес-тур до кооперативу «Агрофірма «Весна-2011» - вирощування та маркетинг суниці садової, лохини високорослої, малини, смородини, порічки, ожини; ягоди у закритому ґрунті; комплекс охолодження та пакування;

- міжнародний торговий форум з байєрами свіжих ягід – близько 10-12 покупців свіжої ягоди з ЄС та провідні українські виробники;

- спеціальна делегація з 40-45 виробників ягід із Грузії, Молдови, Таджикистану та Узбекистану, які прибувають до України за українським досвідом і практиками ягідного бізнесу.

 

Основна аудиторія конференції – виробники ягід (більше 60%), переробні підприємства, представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування та переробки ягідних культур. Усього у конференції приймуть участь понад 250 делегатів із 10-12 країн.

Організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Партнерами конференції виступають Fruitnet Media, Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Підтримку конференції надає Київський картонно-паперовий комбінат.

 

Попередня програма, умови участі, рекламні послуги, спонсорські пропозиції та заявка на участь розміщені на офіційному сайті конференції: www.fruit-inform.com.

З питаннями щодо участі у конференції, будь ласка, звертайтеся до організаторів:

+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+38 096 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме