События RSS

12 июля 2019, 11:09 АПК-Информ: овощи & фрукты

Золоте гроно України 2019 - 17-18 серпня, Запоріжжя

Шановні добродії !

Інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA), а також за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України запрошують Вас долучитися до виставки — конференції 17-18 серпня 2019 року: «Золоте гроно України 2019» за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б, виставковий центр «Козак-Палац».

НА ВИСТАВЦІ Ви зможете презентувати увесь асортимент продукції нового сезону «ВИНОГРАДНІ ДОСЯГНЕННЯ».
Позмагатися серед учасників конкурсів «ДИВО-ВИНОГРАД» та «ВИНОГРАЙ» (номінації будуть розміщені на сайті заходу — http://euroagrochem.com/grono-2019/). Провести дегустацію вина та віддати важливий експертний голос для визначення лідера 2019 з виноробства.

Щорічна конференція стає все більш популярною і результативною для компаній-виробників добрив та СЗР та їх дистриб’юторів, для фермерів — практиків та початківців галузі виноградарства, адже формат заходів дозволяє навчатись, спілкуватись, рекламуватись і покращити свої результати. Тут кожен зможе отримати для себе максимум корисної та актуальної інформації, перейняти  практичними досвід від досвідчених виробників та вловити технологічні новинки для розвитку виробництва, розширити базу контактів консультантів, наукових дослідників і селекціонерів.

Не упустіть можливості приєднатися до живої дискусії, перейняти досвід та дізнатися останні новини ринку.

Давайте разом удосконалювати виноградну галузь!

Обсудить в форуме
Материалы по теме