События RSS

27 ноября 2019, 15:11 АПК-Информ: овощи & фрукты

Достойна перемога Ізмаїльського ЦКК у всесвітньому конкурсі WorldStar Award

 

Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат переміг у всесвітньому конкурсі WorldStar Award

 

Всесвітня Організація Пакувальників (WPO) щорічно проводить всесвітній конкурс World Star Award. Українські підприємства також беруть участь у цьому конкурсі та представляють на розгляд журі свої зразкиі продукції. Координатором цього проекту з української сторони виступає ГО «Клуб пакувальників України».

У 2019 було представлено 326 зразки упаковки від 36 країн серед яких 7 українських упаковок, у числі яких є упаковка Ізмаїльського комбінату «Багатофункціональна упаковка для UTP-кабелю».

На засіданні журі всесвітнього конкурсу WorldStar Award, яке відбулося 4 листопада 2019 в м. Нуса Дуа (Республіка Індонезія), що складається з керівників пакувальних асоціацій з 30 країн світу, впродовж 8 годин обирали найкращі зразки упаковок та етикеток.

На підставі результатів голосування Перемогу і звання найкраща упаковка World Star Award отримали 3 українські упаковки в тому числі «Багатофункціональна упаковка для UTP-кабелю».

Міцність гофрованого картону, складна конструкція упаковки, якісне виконання та чіткість друку були високо оцінені високопрофесійними фахівцями світу!

Висловлюємо подяку всім співробітникам комбінату за якісну та відповідальну працю!

 

 

Примітка. Конкурс WorldStar Award є головною подією Всесвітньої пакувальної організації (WPO). WorldStar демонструє постійне поліпшення стану дизайну і технологій пакування, створюючи реальний стандарт міжнародної якості упаковки. Перемога у конкурсі є видатною міжнародною нагородою у пакувальній галузі.

Обсудить в форуме
Материалы по теме