События RSS

15 ноября 2022, 12:12 АПК-Информ: овощи & фрукты

Ягідний сектор України на FTradeClub 2022, Київ, 2 грудня

Ягідний сектор України буде мати широке представництво на зустрічі резидентів FTradeClub 2022, яка за традицією відбудеться 2 грудня в Києві, повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти, організатор заходу.

Тему порівняння сектору тепличних суниці садової та малини в Польщі та Україні розкриє Тарас Баштанник, керівник Української плодоовочевої асоціації (УПОА). У ході презентації та дискусії спробуємо дізнатися, чому Польща може, а Україна поки що ні, та чи потрібно це Україні взагалі.

Підсумки лохинового сезону-2022 в Україні підіб’ються у ході доповіді Ігоря Ніцкевича, представника компанії «Нікдарія». Особлива увага буде приділена нижній межі цін, до якої українські виробники будуть готові знижуватися на фоні постійно зростаючої пропозиції лохини.

Тему, яка ще п’ять років тому здавалася неймовірною, представить Олександр Ярещенко, заступник директора Інституту садівництва НААНУ. Ключова теза – як економічно ефективно вирощувати лохину для переробки та чи можлива диверсифікація вже існуючих насаджень.

Інформацією про перспективи заморозки ягід та плодів в теперішніх кризових та воєнних умовах в Україні поділиться Юлія Тимошенко, експерт ринку замороженої продукції. Подискутуємо на тему, чи заморозився взагалі український ринок, та чого очікувати в найближчий сезон.

Окрім ягідного сектору, програма FTradeClub 2022 включатиме:

FTradeClub 2022 2 грудня в Києві (готель Mercure Kyiv Congress) від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Будемо раді з вами зустрітися, долучайтесь!

Детальна інформація щодо події розміщена на сайті. Будь ласка, зв’язуйтесь з нами напряму по будь-яким запитанням.

Обсудить в форуме
Материалы по теме