События RSS

25 ноября 2022, 12:05 АПК-Информ: овощи & фрукты

Оновлена програма FTradeClub 2022. Старт уже за тиждень!

Щорічна традиційна зустріч FTradeClub 2022 розпочнеться вже за тиждень, 2 грудня, а заявки на участь у події будуть прийматися ще шість днів!

Звертаємо Вашу увагу, що актуальна інформація щодо заходу, його програма, умови участі та реєстраційна форма знаходяться за новим посиланням.

Станом на сьогодні, програма події є повністю сформованою, і до тем дискусії у рамках конференції додалися наступні.

Із презентацією на тему дронізації сільського господарства України виступить Валерій Яковенко, засновник компанії Drone.ua, у ході якої будуть надані відповіді на запитання «Власний повітряний флот дронів. Скільки, які, навіщо та для яких культур».

Продовжиться подія також презентацією Валерія Яковенка, засновника компанії Drone.ua, і у другій частині виступ буде стосуватися, мабуть, найбільш актуальної зараз теми індивідуальних та бізнес-рішень щодо альтернативних джерел енергії.

Розширяться ж ці питання в рамках конференції вже в ході наступного виступу на тему «Управління холодом у моменти планового та аварійного відключень електроенергії у сховищах».

Нагадуємо, що заявки на участь у зустрічі FTradeClub 2022 будуть прийматися лише до 30 листопада включно, а сама подія включатиме:

FTradeClub 2022 2 грудня в Києві (готель Mercure Kyiv Congress) від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Будемо раді з вами зустрітися, долучайтесь!

Детальна інформація щодо події розміщена на сайті.

Будь ласка, зв’язуйтесь з нами напряму, якщо виникнуть будь-які запитання:

Олександр Хорев

+380676343980, [email protected]

Євген Кузін

+380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме