События RSS

28 февраля 2023, 13:18 АПК-Информ: овощи & фрукты

Овочі борщового набору у фокусі «Плодоовочевого руху України-2023»

Перспективи українського ринку овочів борщового набору отримають чи не найбільшу увагу в програмі конференції «Плодоовочевий рух України-2023», що відбудеться 10 березня у м. Львів.

Зважаючи на безпрецедентний дефіцит цієї продукції вже другий сезон поспіль, особливо в сегментах ріпчастої цибулі та моркви, сектор овочів борщового набору є зараз найбільш обговорюваним серед професіоналів та новачків аграрного ринку!

Щодо перспектив завершального етапу сезону-2022/23 на ринку овочів борщового набору та попередніх очікувань від наступного маркетингового року виступить Олександр Хорев, керівник проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Більш глибоку увагу до ріпчастої цибулі, категорії овочів борщового набору з найбільш вражаючою динамікою зростання цін у поточному сезоні, причому не тільки в Україні, приділить в презентації Андрій Ярмак, економіст інвестиційного департаменту ФАО.

Тематику державної підтримки старту нових плодоовочевих проектів та підтримки вже існуючих господарств Заходу України розкриє Тетяна Гетьман, директор Департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової (державної) адміністрації.

Технологічні особливості вирощування та захисту овочевих культур в умовах Заходу України представлять спеціалісти Bayer Ukraine – Віктор Васін, спеціаліст з розвитку ринку, та Ігор Тарушкін, менеджер з маркетингу спец. культур.

Загалом програма конференції буде включати наступні секції:

Нагадуємо, що для фермерів діють спеціальні умови участі, а детальна інформація щодо конференції розміщена на сайті події.

За деталями можна також звертатись безпосередньо до організаторів:

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти»

Олександр Хорев, +380676343980, [email protected]

Євген Кузін, +380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме