События RSS

18 июля 2023, 14:14 АПК-Информ: овощи & фрукты

До головної події яблучного бізнесу України залишається 1 місяць!

Через місяць, 18 серпня 2023 року розпочне свою роботу провідна подія фруктового бізнесу країни у м. Дніпро, на базі провідної яблучної компанії України - UApple. Конференція FTrade Club Apples 2023 – це максимум інформації щодо провідного сегменту українського плодоовочевого експорту, візит до центру виробництва високоякісних яблук в країні та найкраща можливість зважити всі «за» та «проти» перед початком нового яблучного сезону 2023/24.

У рамках конференції будуть розкриті усі головні питання яблучного бізнесу України на майбутній сезон: перспективи місцевого виробництва та експорту, прогнози ціноутворення на яблука протягом усього сезону, найновіші технології вирощування, захисту, доробки, зберігання та пакування яблук. Окрема увага буде зосереджена на питаннях Hi-Tech та маркетингу у яблучному бізнесі України.

Станом на сьогодні свою участь у конференції підтвердили компанії з багатьох областей України, а саме: Київської, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької, Вінницької, Запорізької областей.

У конференції приймуть участь близько 150 делегатів-представників компаній, що займаються виробництвом, продажом, закупівлею та експортом яблук, інвестиційних фондів, роздрібних мереж, постачальників технологій та устаткування для яблучного бізнесу тощо.

Формат події – одноденний, але буде включати у себе пленарну й практичну частину, у вигляді екскурсії по виробничим потужностями партнера заходу – компанії UApple.

Реєстрація на участь у події продовжується й для виробників діють спеціальні умови участі! Заповнити форму на участь можна на офіційному сайті конференції.

 

З питань участі звертайтесь до представників проєкту

 «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

 

Олександр Хорев, +380676343980, [email protected]

Євген Кузін, +380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме