События RSS

8 сентября 2023, 09:31 АПК-Информ: овощи & фрукты

Прогноз виробництва та цінових тенденцій на картоплю та овочі борщового набору в Україні у сезоні-2023/24

Плодоовочевий сезон-2023/24 в Україні – черговий складний для аналізу як для учасників галузі, так і безпосередньо аналітиків бізнесу.

 

Список питань та змінних факторів, які впливатимуть на ринок і ціни – надзвичайно великий. Наскільки падіння виробництва у професійних фермерів може бути компенсоване розширенням площ у господарствах населення та напівпрофесійних виробників? Як буде зберігатися продукція у сховищах зимою та весною на фоні проблемної погоди, відсутності адекватних обробок полів і насаджень та дефіциту насіннєвого матеріалу? Якими будуть ситуація на фронтах українсько-російської війни, курс української гривні, пропозиція палива та ситуація в інших країнах?

 

Наше моделювання розвитку ринку в таких умовах, що базується на 20-річній історії ринкової аналітики, представлено в дослідженні «Прогноз виробництва та цінових тенденцій на картоплю та овочі борщового набору в сезоні-2023/24». Дослідження включає:

- культури: картопля, капуста білоголова, цибуля ріпчаста, морква, буряки столові;

- баланси попиту та пропозиції (останні 5 сезонів і прогноз на сезон-2023/24);

- динаміка середніх гуртових цін та ціновий прогноз цінових тенденцій наприкінці поточного сезону;

- детальний аналіз ринку у попередньому та поточному маркетинговому сезонах.

 

Вартість дослідження: 12 000 грн.  

За детальною інформацією про дослідження та умовами придбання звертайтесь, будь ласка до представників проєкту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Олександр Хорев, 067 6343980

Євген Кузін, 096 5836323

Обсудить в форуме
Материалы по теме