Агроновости RSS

27 ноября 2017, 11:32 АПК-Информ: овощи & фрукты

Заявки на участь в наймасштабнішій події плодоовочевого бізнесу України прийматимуться до 30 листопада

Заявки на участь у чотирнадцятій міжнародній конференції «Овочі та фрукти України-2017. Об’єднання заради успіху» будуть прийматися до 30 листопада включно. Подія відбудеться 5-7 грудня в м. Київ, у рамках єдиної в Україні професійної плодоовочевої виставки Fresh Business Expo.

Від сьогодні на сайті конференції знаходиться список зареєстрованих учасників, який щоденно обновлюватиметься до самого початку події. За останні декілька днів до їх складу долучились такі компанії, як AgroFruitConsult, AgroStorPack, Corporatia Chemonics International INC., Ekogarden, LST-Polska, Prima 2000, «Агробізнес ТСК», «Аграна Фрут Лука», «Агро-Сівер», «Аґея», «Альянс Маркет», «Агропромислова компанія «Маїс», «Ашан Україна», «БЕТЕК», «Бізреліз», «Велика Кишеня», «Вересень плюс», «Відродження», «ВІН’С», «Всесвіт захисту рослин», «Агрофьюжн», «ЕС Інжиніринг-Харків», «Золота миля», «Львівхолод», «Петруцалек», Посольство Королівства Нідерландів в Україні, «Реальна технологічна альтернатива», «Руна», «Сади Карлівщини», «СЖС Україна», «Сигнет Холдинг», «СтарФрут», «Схід-Авіа-Агро», «Таврія-В», «Українська фруктово-овочева компанія», «Українська Аграрна Конфедерація», «Укрхімпром», «Фрешстарт», «Експансія», «Конкорд Коммодітіз» та ін.

Всього в конференції (5-6 грудня) візьмуть участь понад 220 професійних делегатів з 5-10 країн світу, а 7 грудня в рамках міжнародного торгового форуму постачальники свіжої плодоовочевої продукції проведуть прямі переговори з 25 роздрібними мережами та трейдерами з України, Білорусі та Польщі.

Ви ще маєте можливість приєднатись до професіоналів плодоовочевого сектору. Оформіть заявку на участь до 30 листопада. З 1 грудня заявки на участь прийматись не будуть.

Програма конференції, умови участі, рекламні можливості та заявка на участь розміщені на офіційному сайті заходу, а з питань щодо події, будь ласка, звертайтесь до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

моб: +380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

моб: +380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме