Агроновости RSS

23 апреля 2018, 11:36 АПК-Информ: овощи & фрукты

Бізнес-тур до ТОВ «Агросільпром» у рамках провідної конференції ягідного бізнесу України

У рамках дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок» відбудеться практичний бізнес-тур до одного з провідних ягідних господарств Дніпропетровської обл., інформує організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Як вже повідомлялось раніше, пленарна частина конференції відбудеться 24 травня, а наступного дня делегатів події прийме команда ТОВ «Агросільпром» для проведення конференційного бізнес-туру.

У програмі цьогорічного ділового туру – вирощування п’яти ягідних культур у закритому та відкритому ґрунті, агрономічний супровід ягідного виробництва, підходи до післязбиральної доробки ягід, що застосовуються у господарстві.

Детальний план бізнес-туру другого дня конференції:

-          суниця садова у закритому ґрунті;

-          столовий виноград у закритому ґрунті;

-          суниця садова у відкритому ґрунті;

-          малина у відкритому ґрунті;

-          ожина у відкритому ґрунті;

-          порічка у відкритому ґрунті;

-          техніка для ягідних плантацій;

-          обладнання для охолодження, сортування та пакування ягід.

Ділову екскурсію 25 травня проведе Ростислав Шитіков, директор агрокомплексу ТОВ «Агросільпром», який напередодні буде виступати у рамках пленарної частини конференції з презентацією на тему: «Виробництво ягід у теплицях і відкритому ґрунті. Оптимальний комплексний підхід до інвестицій, матеріально-технічної бази, робочої сили і продажів».

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Генеральний спонсор заходу – компанія Syngenta. Спонсором конференції виступає Український Проект Бізнес-Розвитку Плодоовочівництва. Партнер конференцій – Fairplant BV. Захід відбудеться за підтримки «Української овочевої компанії – UVC». Генеральний медіа-партнер конференції – журнал «Ягодник». Ексклюзивний медіа-партнер події – журнал «Пропозиція».

Всього в конференції візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу. Щоб приєднатися до делегатів, необхідно заповнити заявку на участь.

Основна аудиторія заходу – виробники свіжих ягід і продуктів їх переробки (понад 60%), представники гуртових компаній та роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур.

Попередню програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме