Агроновости RSS

17 октября 2018, 12:55 АПК-Информ: овощи & фрукты

Нові торгові можливості для плодоовочевих професіоналів

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор п’ятнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт», презентує нові торгові можливості для професіоналів плодоовочевого бізнесу, у форматі «3 в 1».

По-перше, в жовтні проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» спільно з проектом East-Fruit запустив міжнародну торгову платформу для учасників ринку фруктів, овочів, ягід та горіхів у форматі групи Telegram. Наразі вона поєднує виробників, трейдерів та покупців з України, Молдови, Грузії, Таджикистану, Узбекистану та інших країн Східної Європи, а детальна інструкція з користування надана нижче.

По-друге, 4-5 грудня відбудеться вже традиційна головна зустріч лідерів плодоовочевого бізнесу в рамках конференції «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт». Ця подія, власне, є ключовою платформою для обміну ідеями та складання планів розвитку на наступний сезон для гравців ринку в Україні, яка щорічно об’єднує близько 300 професіоналів сектору. А для тих, хто зареєструється та розмістить оголошення в групі Telegram, організатори нададуть додаткову знижку на реєстраційний внесок у розмірі 5%.

По-третє, 6 грудня, у третій день конференції, відбудеться міжнародний торговий форум, який дозволить налагодити прямі контакти між виробниками свіжої плодоовочевої продукції та її покупцями. До речі, серед користувачів торгової платформи в групі Telegram вже є делегати як конференції, так і торгового форуму!

Отже, усі бажаючі долучитися до торгової платформи на базі Telegram можуть відправити повідомлення-заявку на telegram 00380966198888 з наступною рекомендованою інформацією: повна назва та адреса підприємства, веб-сайт, перелік продукції з приблизними об’ємами (для трейдерів – коротко про напрямки бізнесу), ім’я, прізвище та посаду представника компанії і номер телефону, на якому встановлений Telegram (з міжнародним кодом).

Ідея платформи у підвищенні ефективності торгівлі плодоовочевою продукцією. Учасниками платформи можуть бути виключно виробники зі значними об’ємами продукції та реальні трейдери. Торгова платформа модерується, тому повідомлення, які не відносяться до пропозицій або заявкам на купівлю плодоовочевої продукції, видаляються.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до роботи платформи у групі Telegram!

За більш детальною інформацією щодо роботи групи, звертайтесь, будь ласка, до проекту East-Fruit у формі повідомлення у telegram: 00380966198888

Щодо конференції та торгового форуму, тримайте, будь ласка, зв’язок з проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме