Агроновости RSS

7 февраля 2019, 10:33 АПК-Информ: овощи & фрукты

Мікрогрін - чи реально заробити мільйон із гектара в Україні

Програма п'ятої національної аграрної конференції "Мільйон із гектара" продовжує поповнюватися ексклюзивними доповідями, повідомляє "АПК-Інформ: овочі та фрукти", організатор події.

Так, Фрідріх Рубінштейн, засновник та директор Agrosheriff Ltd., надасть інформацію про перспективи бізнесу на мікрогрін-культурах в Україні.

Під час презентації експерт розповість:

- які культури серед мікрогрін мають найбільший потенціал;

- про процес вирощування такої продукції та технології, що для цього необхідні;

- які особливості має мобільна установка порівняно з вирощуванням в закритих приміщеннях;

- про маркетинг готового продукту: сфера застосування мікрогрін та шляхи її розширення.

Нагадаємо, що, окрім цього, програма заходу включатиме також презентації на такі теми, як: вирощування спаржі, нішевих ягід, мигдалю, сушка та заморозка вирощеної продукції, аквакультура, виробництво і експорт меду, органічний сектор в Україні і т.п.

В конференції візьмуть участь понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Заявки на участь у конференції будуть прийматися до 22 лютого включно, а більш детальна інформація щодо заходу розміщена на офіційному сайті події.

Партнерами конференції традиційно виступають Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи EU4Business, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO), Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit.

З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме