Агроновости RSS

10 июля 2019, 12:21 АПК-Информ: овощи & фрукты

Топ-5 причин для участі у провідному заході яблучного бізнесу

 

Дев’ята міжнародна конференція «Яблучний бізнес України-2019» розпочне свою роботу трохи більше ніж за місяць - 14 серпня у м.Дніпро, а отже реєстрація учасників входить в активну фазу!

 

Нагадуємо топ-5 причин взяти участь у провідній щорічній події яблучної галузі країни.

  1. Унікальна програма з презентаціями від практиків та експертів ринку - приблизно 20 спікерів, включно з презентаціями щодо прогнозу виробництва і цін від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти» та експортних перспектив від байєра з Іспанії - компанії Alquimia Fruits S.L.
  2. Прямі переговори з байєрами з ОАЕ, Катару, Кувейту, Гонконгу, Сенегалу та Іспанії для встановлення нового рекорду експорту свіжих яблук преміум-якості з України.
  3. Експозиція технологій для яблучного бізнесу - близько 20 компаній-постачальників устаткування та технологій для успішного виробництва і доробки яблук.
  4. Бізнес-тур до UApple (ТОВ «Сади Дніпра») - одного із провідних виробників та експортерів яблук із України з технологічною екскурсією до саду та сховища.
  5. І, як завжди, ділова атмосфера, зустрічі зі старими друзями та знайомства з новими.

 

Конференція, за традицією, відбудеться у дводенному форматі:

14 серпня – конференційні сесії у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63);

15 серпня – практичний бізнес-тур до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), одного з провідних виробників та експортерів яблук в Україні.

 

Ключові організаційні моменти події:

 

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

 

Конференція організовується проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

 

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме