Агроновости RSS

28 января 2020, 14:07 АПК-Информ: овощи & фрукты

Медова ніша України – сікера

 

 

 

 

 

 

Перспективи медової галузі України не виглядають наразі вже й такими медовими на фоні перевиробництва, з яким вітчизняні виробники зіштовхнулися в останні декілька років. Однією з цікавинок цьогорічної конференції «Мільйон із гектара» буде тематика виробництва медових продуктів, а учасникам події буде представлена інформація з можливостей сегменту напоїв на основі меду.

Отже, з презентацією на тему «Сікера – нова ніша медової галузі України» виступить Андрій Моспанюк, керівник відділу маркетингу та продажів компанії «Медовий Спас».

Сікера – це алкогольний медовий напій природного бродіння без додавання спирту, народною назвою якого можна вважати «медове вино». Для виробників меду сектор напоїв може виявитися ще однією можливістю з переробки надлишків товару на внутрішньому ринку, тим більше, що кількість споживачів, готових платити за якісні алкогольні напої в Україні постійно зростає.

Презентація буде включена до тематичної сесії «Wine-Tourism-Craft. Стиль життя», а спробувати новий для України продукт можна буде під час дегустації в рамках експозиції вина та крафтових продуктів.

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

 

Зверніть Вашу увагу, що при реєстрації до 31 січня діють найнижчі реєстраційні внески на участь у події!

 

З питань участі в конференції, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін: +380 96 5836323, fruіt.іntl@fruіt-іnform.com

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

т/ф: +380 562 320795

Обсудить в форуме
Материалы по теме