Агроновости RSS

30 января 2020, 12:15 АПК-Информ: овощи & фрукты

Шипшина, салати, часник – нові теми конференції «Мільйон із гектара 2020»

Як й анонсувалося раніше, цьогорічна конференція «Мільйон із гектара» буде насичена як зовсім новими темами з виробництва нішевих продуктів агросектору, так і темами, які привертають до себе увагу протягом декількох років, але потребують подальшого аналізу та вивчення.

За останній тиждень у програмі події з’явилося більше 10 нових спікерів, здебільшого практиків різноманітних сегментів аграрного виробництва. Декілька ключових тем, які вперше будуть представлені у програмі конференції:

«Економічна доцільність вирощування шипшини, ліщини та волоського горіху» - Павло Тулба, директор, СОК "Горіх Причорномор'я"

«Фактори успішного виробництва салатів та зелені у відкритому та захищеному ґрунті» - Віталій Білан, директор, ФГ «Пан Білан»

«Переваги малих площ. Високотехнологічні рішення для дрібних виробників з використанням інструментів, недоступних великим компаніям» - Вадим Дудка, директор, ТОВ «Агроаналіз».

Максимальна увага цього року буде приділена тематиці часнику, і у діловій програмі запланована окремий форум «Чи буде мільйон із гектара часнику у сезоні-2020/21», співорганізатором якого виступає Анна Морозова, директор часникової компанії ТОВ «СП «УКРАП». Програма форуму сформована на 50%, і в подальшому ми представимо до вашої уваги усіх спікерів та заплановані теми презентацій.

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

Зверніть Вашу увагу, що при реєстрації до 31 січня діють найнижчі реєстраційні внески на участь у події!

З питань участі в конференції, будь ласка, звертайтеся:

Євген Кузін: +380 96 5836323, fruіt.іntl@fruіt-іnform.com

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

т/ф: +380 562 320795

Обсудить в форуме