Агроновости RSS

13 февраля 2020, 15:20 АПК-Информ: овощи & фрукты

Чи буде мільйон із гектара часнику?

 

 

 

 

Український ринок часнику, перспективи переробки цієї культури та її експортні можливості будуть темами окремого форуму, який відбудеться 5 березня у рамках конференції «Мільйон із гектара» в Одесі.

Організаторами форуму «Чи буде мільйон із гектара часнику?» виступають ТОВ СП «УкрАП» та проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», а всього у ньому приймуть участь близько 80 досвідчених представників і новачків часникового бізнесу, гуртових компаній, постачальників агрохімії, технологій доробки та переробки.

 

Перспективи українського бізнесу з вирощування та продажів часнику, у тому числі на експорт, у рамках форуму розкриють Ганна Морозова, директор ТОВ СП «УкрАП», Вадим Мереженюк, директор ТОВ «Артіль Агро», та Сергій Паращенко, директор ТОВ «Чистий продукт».

Питання технологій з вирощування часнику та підбору сортименту цієї культури розкриють Зеновій Сич, д-р. с.-г. наук, проф. НУБіП, Людмила Попова, канд. с.-г. наук, доц. ОДАУ, та Валентин Ємець, консультант ТОВ «БонАгро».

Олександр Бубновський, директор ТОВ «Русбана Інжиніринг Україна», виступить з презентацією технологій подальшої переробки вирощеної продукції на порошок, слайси тощо, а Ігор Чечітко, засновник проекту GoodFarm, надасть детальну інформацію з питань сертифікації GLOBALG.A.P. та GRASP для часникових проектів.

 

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

 

Більш детальна інформація щодо конференції, її програма, умови участі та рекламні можливості розміщені на сайті події. Деталі також можна отримати на сторінці події у Facebook, у конференц-бота у Telegram або звернувшись до нас напряму:

Євген Кузін: +380 96 5836323, fruіt.іntl@fruіt-іnform.com

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

т/ф: +380 562 320795

Обсудить в форуме
Материалы по теме