Агроновости RSS

28 ноября 2022, 13:01 АПК-Информ: овощи & фрукты

FTradeClub 2022. Заявки на участь будуть прийматися до 30 листопада

 

Заявки на участь у конференції FTradeClub 2022, провідної зустрічі лідерів плодоовочевого бізнесу країни, будуть прийматися виключно до закінчення цієї середи, 30 листопада, – повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор заходу.

Нагадуємо ключові теми для дискусії та особливості цьогорічної події.

Ринково-аналітична секція. Прогноз виробництва та цінової ситуації на весну 2022 р., урядова програма підтримки садівництва та тепличних господарств.

Hi-tech секція. Світовий досвід й українські реалії, вертикальні ферми і їх фітосанітарні ризики, дронізація сільського господарства.

Енергетична безпека бізнесу. Альтернативні джерела енергії (бізнес- та індивідуальні рішення) і забезпечення безперебійної роботи сховищ під час блекауту.

Плодоовочева переробка. Старт плодоовочевої переробки з нуля, огляд найсучасніших технологій та ринок заморожених ягід і плодів в Україні.

Ягідна секція. Ринок лохини в умовах перевиробництва, тепличні суниця та малина в Україні, вирощування лохини під переробку.

Торгівельна секція. Інтеграція України в систему пулінгу в ЄС, імпорт овочів борщового набору, відкриття нових експортних ринків та рейтинг вітчизняних мереж супермаркетів.

Формат FTradeClub 2022: конференція «Овочі та фрукти України-2022», технологічна експозиція плодоовочевого бізнесу, В2В-переговори між постачальниками свіжих овочів і фруктів та їх байєрами.

Детальна програма зустрічі розміщена на офіційному сайті події. Там же можна знайти інформацію щодо умов участі, рекламних можливостей, заявку на участь та інші деталі.

FTradeClub 2022 2 грудня в Києві (готель Mercure Kyiv Congress) від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Будемо раді з вами зустрітися, долучайтесь!

Будь ласка, зв’язуйтесь з нами напряму, якщо виникнуть будь-які запитання:

Олександр Хорев

+380676343980, [email protected]

Євген Кузін

+380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме