Наши новости RSS

10 апреля 2018, 14:12 АПК-Информ: овощи & фрукты

Оновлена програма конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок»

Програму дев’ятої міжнародної конференції «Ягоди України-2018: заморозка і свіжий ринок» оновлено, повідомляє організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

За традицією конференція розпочнеться презентацією Олександра Хорева, керівника проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», який представить єдиний в Україні щорічний прогноз виробництва і цін на основні ягідні культури на 2018 р. Крім того, в ході доповіді О.Хорев розповість про перспективи переробки ягід, а також експорту свіжої та замороженої продукції в новому сезоні.

Сегмент лохини високорослої, один із найперспективніших напрямків ягідної індустрії, як з точки зору розвитку внутрішнього ринку, так і з урахуванням уже активного експорту, буде розкрито у презентації Тараса Баштанника, директора ТОВ «Українська ягода». Особливу увагу експерт приділить ланцюжку доданої вартості ягоди, або ж необхідності перетворення вирощеної продукції на готовий товар як для українського споживача, так і для клієнтів із-за кордону.

З презентацією на тему виробництва свіжої ягоди та подальших процесів її переробки виступить Юлія Слива, спеціаліст зі стандартів GlobalGAP Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», к.т.н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації с/г продукції НУБІП України. Доповідь буде стосуватися як внутрішніх стандартів якості та безпеки ягідної продукції в Україні, так і вимог найбільш перспективних країн-імпортерів ягід.

Загалом у конференції планується близько 20 доповідей від експертів-практиків ягідного ринку. Програму події буде повністю сформовано до кінця квітня.

Нагадуємо, що подія за традицією відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 24 травня у конференц-залі банкет-холу Lucia (вул. Камчатська, 63, м. Дніпро) і практичний бізнес-тур на виробничі потужності ТОВ «Агросільпром» (Дніпропетровська обл.) 25 травня.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Генеральний спонсор заходу – компанія Syngenta. Спонсором конференції виступає Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва. Захід відбудеться за підтримки «Української овочевої компанії – UVC». Генеральний медіапартнер конференції – журнал «Ягодник». Ексклюзивний медіапартнер події – журнал «Пропозиція».

 Основна аудиторія заходу: виробники ягід (понад 50%), переробні підприємства, представники гуртових компаній і роздрібних мереж, постачальники саджанців, агрохімії, техніки та рішень для доробки, охолодження, пакування і переробки ягідних культур. Загалом у події візьмуть участь понад 220 делегатів із 8-10 країн світу.

Попередню програму конференції, умови участі, рекламні можливості та заявку на участь опубліковано на офіційному сайті події.

З питань участі звертайтеся, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме