Наши новости RSS

2 июля 2018, 14:38 АПК-Информ: овощи & фрукты

Пільгові умови участі в провідній конференції яблучного бізнесу України залишаться актуальними до 6 липня

Знижки на реєстрацію участі у восьмій міжнародній конференції «Яблучний бізнес України-2018» будуть залишатися актуальними до 6 липня, інформує проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

На даний момент свою участь у конференції вже підтвердили понад 50 делегатів із України, Австрії, Нідерландів, Італії та Білорусі. Усього подія збере понад 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 10-15 країн світу: виробники яблука (понад 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо.

Нагадуємо, що захід відбудеться у традиційному дводенному форматі: конференційні сесії 16 серпня у конференц-залі готелю «Клеопатра» (м. Кам’янець-Подільський Хмельницької обл.) та практичний бізнес-тур 17 серпня, учасників якого прийме один із ключових гравців на ринку яблук регіону – група компаній VITAGRO.

Цього року організатори події підготували для учасників конференції цілу низку новинок, які зацікавлять як виробників яблук з України, так і постачальників матеріально-технічних ресурсів та елементів технологій. Так, вперше у рамках події очікується участь не тільки вітчизняних виробників свіжих яблук, а й їх колег з Молдови, Грузії, Узбекистану та Таджикистану. Крім того, постачальники української продукції зможуть провести прямі переговори з імпортерами свіжих яблук із інших країн світу (передусім із Південно-Східної Азії). Більш детальна інформація щодо новинок конференції буде представлена у подальших конференційних новинах.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Технологічним партнером події виступає ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Партнер бізнес-туру конференції – група компаній VITAGRO. Партнерами заходу виступають ТОВ «Інсолар-Холод» та Українська плодоовочева асоціація УПОА. Конференція проводиться за підтримки FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) і ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку). Генеральний медіапартнер події – проект Profihort Media.

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме
Материалы по теме