Наши новости RSS

3 августа 2018, 15:37 АПК-Информ: овощи & фрукты

Кам’янець-Подільський стане центром яблучного бізнесу України через 2 тижні

Через 2 тижні Кам’янець-Подільський стане центром яблучного бізнесу не тільки України, а й усієї Східної Європи та Центральної Азії, повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Восьма міжнародна конференція «Яблучний бізнес України-2018» розпочне свою роботу 16 серпня у конференц-залі готелю «Клеопатра» (м. Кам’янець-Подільський). Щоб долучитися до професіоналів із 10-12 країн світу, необхідно заповнити реєстраційну форму. Заявки на участь приймаються до 10 серпня включно.

 

Нагадуємо ТОП-3 причини долучитися до делегатів події!

  1. Найкращий майданчик для переговорів і ділових знайомств

Конференція є одним із найкращих майданчиків для організації ділових зустрічей і знайомств поміж представників яблучного сектору України, адже у ній беруть участь як виробники свіжих яблук і продуктів їхньої переробки, так і постачальники МТР та технологій, а також представники гуртової та роздрібної торгівлі. У ході конференції працюватиме міні-експозиція технологій для яблучного бізнесу, а організація зустрічей між виробниками та покупцями яблук буде відбуватися протягом усього дня роботи події безпосередньо командою організаторів.

  1. Тільки актуальні питання та спікери-практики

Як свідчить досвід проекту з 8 років проведення щорічної конференції для професіоналів, подіям у форматі семінарів із вирощування чи зборів садівників час лишитися в минулому, а головний акцент програми конференції слід ставити саме на професійних підходах до ведення яблучного бізнесу – від старту нового садівничого проекту «з нуля» до співробітництва із супермаркетами та імпортерами з інших країн світу.

  1. Експорт знань та технологій

Вперше у рамках провідної яблучної конференції країни до складу її делегатів приєднаються близько 40 виробників яблук із Грузії, Молдови, Таджикистану та Узбекистану, що свідчить про те, що Україна в змозі не тільки нарощувати експорт свіжих яблук, що підтверджується оновленими даними митної статистики, а й успішно виходити на якісно новий рівень експорту - знань та досвіду садівництва до відносно починаючих країн-виробників.

 

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Подія проводиться за підтримки FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) і ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку). Технологічним партнером виступає ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Партнер бізнес-туру конференції – група компаній VITAGRO. Партнерами заходу виступають ТОВ «Інсолар-Холод» та Українська плодоовочева асоціація УПОА. Генеральний медіапартнер події – проект Profihort Media. Спеціальний медіапартнер конференції – проект East-Fruit.

 

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 96 5836323 – Євген Кузін, fruit.intl@fruit-inform 

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме