Наши новости RSS

28 августа 2018, 12:37 АПК-Информ: овощи & фрукты

Лікарські трави, бджільництво, спаржа та маркетинг нішевих культур - оновлена програма конференції «Мільйон із гектара» у Кропивницькому

Організатор четвертої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара», проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», повідомляє про оновлення ділової програми події.

Нагадуємо, що ідеєю конференції є надання максимально широкого спектру інформації про можливості диверсифікації агровиробництва через нішеві напрямки. За традицією в програмі конференції повністю відсутні доповіді рекламного характеру, а інформація щодо сегментів агробізнесу з найбільшим потенціалом розвитку розкриваються у презентаціях експертів-практиків.

Так, до раніше озвучених спікерів події приєдналися наступні доповідачі:

- Євген Шумейко, директор компанії «Добротрав», з темою «Валеріана лікарська: інвестиції, технології, ринок»;

- Мирон Пундор, експерт з агроефективності, з темою «Бджільництво в контексті сільського господарства, найбільш вдалі приклади»;

- Тетяна Івченко, д. с.-г. наук, Інститут овочівництва та баштанництва НААНУ, та Владислав Івченко, власник маркетингового агентства Interactive Mind, з темою «Підвищення продажів нішевих культур за допомогою малобюджетних інструментів (на прикладі спаржі)».

Конференція «Мільйон із гектара» розпочне роботу 27 вересня у м. Кропивницький, в рамках однієї з наймасштабніших агропромислових виставок  України – «AgroExpo».

Очікується, що участь у конференції візьмуть понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (здебільшого, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які мають намір диверсифікувати своє виробництво).

Партнером конференції традиційно виступить ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та FАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Більш докладна інформація про подію опублікована на офіційному сайті організаторів www.fruit-inform.com

З питаннями щодо конференції звертайтесь, будь ласка, до організаційного комітету.

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

Євген Кузін: +380 96 5836323, [email protected]

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме