Наши новости RSS

30 октября 2018, 14:11 АПК-Информ: овощи & фрукты

Плодоовочевий вектор на експорт – конференція «Овочі та фрукти України-2018» в Києві 4-6 грудня

Основним акцентом програми п’ятнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт», що підтверджується і її назвою, будуть експортні можливості українського плодоовочевого бізнесу, повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор події.

Відсьогодні ми будемо представляти спікерів конференції, яка відбудеться 4-6 грудня у м. Київ, у рамках єдиної в Україні професійної плодоовочевої виставки Fresh Business Expo 2018.

Так, тематику розвитку українського сектору тепличних овочів розкриє Людмила Налбат, комерційний директор ТОВ «Торговий дім «Калинівка-Преміум». У складі презентації – перспективи внутрішнього ринку тепличних огірків і томатів в Україні, а також погляд на експортні можливості у нових та вже традиційних країнах-імпортерах овочів з України.

Сегмент органічної плодоовочевої продукції, зокрема ведення проектів з органічного вирощування яблук, буде темою презентації Валентини Лановенко, президента Академії органічного садівництва «Ekogarden». Акцент доповіді буде поставлений на інвестиційну привабливість даних проектів з огляду на подальші перспективи ринку органічних яблук і продуктів їх переробки як в Україні, так і за кордоном.

У свою чергу, тема сертифікації, як найважливішого питання для старту експорту овочів і фруктів, розкриється у презентації Ігоря Чечітко, профільного експерта українського ринку. Учасники конференції ознайомляться із динамікою впровадження сертифікації плодоовочевого бізнесу в Україні, ключовими моментами підготовки господарства до цього процесу та його «підводними каменями».

За традицією, окрім конференційних можливостей, організатори події пропонують і більш практичний формат торгового форуму, який об’єднує провідних байєрів свіжих овочів і фруктів з України, та ключових постачальників цієї продукції.

Новинкою цього року з виключно експортним вектором буде окремий торговий форум за участю імпортерів з Індії, Малайзії та Оману, які завітають до Києва для проведення переговорів щодо закупівлі свіжих фруктів і ягід з України. Більш детальну інформацію щодо експортного торгового форуму буде оприлюднено до кінця цього тижня, а для учасників конференції «Овочі та фрукти України-2018. Вектор на експорт» передбачені спеціальні умови участі у ньому.

Організатором конференції виступає проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Партнери подій – Українська Плодоовочева Асоціація та проект East-Fruit. Генеральний медіапартнер конференції – проект Profihort.

Ключові учасники події – представники 15-20 країн світу, загалом близько 300 професіоналів плодоовочевого бізнесу. Приблизно 50% учасників – виробники свіжої та переробленої продукції, 25% - представники гуртової й роздрібної торгівлі та близько 20% - постачальники МТР і обладнання, а також інші компанії, які мають відношення до плодоовочевого сектору.

 

За більш детальною інформацією щодо подій, будь ласка, звертайтесь до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

З питань участі в конференції:

Євген Кузін, т/ф.: +380 562 320795 (вн. 304), т/м +380 96 5836323, [email protected]

Олександра Манько, т/ф.: +380 562 320795 (вн. 310), т/м +380 96 4337857, [email protected]

З питань участі у торговому форумі:

Тетяна Смірнова, т/м +380 67 2661573, +380 93 2265274, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме