Наши новости RSS

2 мая 2019, 15:13 АПК-Информ: овощи & фрукты

Україна на порозі ягідного сезону-2019: очікування, перспективи, нові напрямки розвитку

Ягідний сезон-2019 в Україні вже фактично розпочався – на даний момент на ринку ведеться активна торгівля суницею із закритого ґрунту. В трійку найпоширеніших ягід в Україні, окрім суниці, входять лохина та малина. Зацікавленість з боку виробників також направлена на такі культури, як смородина, порічка, жимолость, аґрус, кизил.

На думку організаторів десятої ювілейної міжнародної конференції «Ягоди України: заморозка та свіжий ринок», новий сезон кожному виробнику чи переробнику ягід доцільно починати саме з накопичення найбільш компетентної та оперативної інформації щодо ягідного ринку, щоб отримати для себе відповіді на наступні питання:

І це тільки «вершина айсбергу» серед питань, які будуть обговорюватись на ювілейній конференції 21 травня у Києві.

Ще одним дуже важливим моментом даної події є зустрічі з провідними представниками галузі (від виробників та постачальників технологій до провідних експертів ягідного ринку)!

Декілька ключових організаційних моментів:

- участь для виробників ягід за мінімальною ціною;

- гарантована присутність основних покупців ягід: мережі супермаркетів, гуртові ринки, компанії-експортери, переробники та представники найбільших підприємств із заморозки ягід, міжнародні байєри;

- присутність постачальників усіх необхідних технологій та ресурсів для ягідного бізнесу: посадкового матеріалу, агрохімії та ЗЗР, техніки, технологій охолодження, упаковки, обладнання для сортування і заморозки та ін.;

- присутність міжнародної делегації виробників із Грузії, Таджикистану, Молдови, Узбекистану, Сербії, Боснії та Герцеговини та ін. країн.

Заявки на участь організатори прийматимуть виключно до 17 травня 2019 року!

Організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Партнерами конференції виступають Fruitnet Media, Українська плодоовочева асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Підтримку конференції надає Київський картонно-паперовий комбінат.

Попередня програма й умови участі в події розміщені на офіційному сайті конференції: www.fruit-inform.com

З питаннями щодо участі у конференції, будь ласка, звертайтеся до організаторів:

+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+38 096 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+38 067 6343980 – Олександр Хорев, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме