Наши новости RSS

20 июня 2019, 15:53 АПК-Информ: овощи & фрукты

Бізнес-тур до UApple у рамках провідної конференції яблучного бізнесу країни

15 серпня учасники бізнес-туру дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019» завітають до ТОВ «Сади Дніпра» (ТМ UApple), повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор події.

Нагадуємо, що участь у бізнес-турі буде можливою лише для учасників першого дня конференції, яка відбудеться 14 серпня у м. Дніпро (LUCIA Banquet Hall, вул. Камчатська 63).

ТОВ «Сади Дніпра» було засновано в 2016 р. і наразі є одним із ключових виробників-експортерів яблук в Україні, який експортує свою продукцію до країн ЄС, Близького Сходу, Південно-Східної Азії тощо. Загальна площа яблуневого саду складає близько 100 га, на яких вирощуються яблука таких сортів, як Royal Gala, Red Delicious, Pinova, Golden Delicious, Fuji та Granny Smith. Цього року компанія також завершує будівництво сучасного сховища з РГС загальним об’ємом 4,8 тис. тонн з лінією з сортування та пакування яблук.

У ході сесійної частини конференції представники ТОВ «Сади Дніпра» поділяться з учасниками події своїми підходами до бізнесу з вирощування та продажів яблук преміум-якості, а також представлять своє бачення перспектив розвитку ринку в Україні з акцентом на експорт. А вже 15 серпня колектив підприємства прийме учасників бізнес-туру, які зможуть на практиці ознайомитися з технологіями, що застосовуються у сучасному інтенсивному яблуневому саді та дозволяють отримувати продукцію експортної якості.

Ключові організаційні моменти події:

Заявки на участь будуть прийматися до 12 серпня включно.

Конференція організовується проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

 

Усі питання щодо участі у конференції можна зясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме
Материалы по теме