Наши новости RSS

25 февраля 2020, 13:35 АПК-Информ: овощи & фрукты

Останній тиждень реєстрації учасників конференції «Мільйон із гектара-2020»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього 7 днів залишилося для прийняття рішення щодо участі у шостій національній конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 5-6 березня в Одесі. Проект «Мільйон із гектара» вже має свою історію та географію проведення: попередні події успішно пройшли у Львові, Дніпрі, Запоріжжі, Кропивницькому та Києві.

Кожна наступна конференція завжди відрізняється включенням нових, досі нерозкритих широкому загалу тем нішевого агровиробництва та новими форматами. Цьогорічна подія в Одесі не буде винятком. Формат ділової програми конференції 5 березня розділений відразу на декілька форумів, тож учасники можуть обирати для себе найбільш актуальну тематику. Серед тематичних розділів:

Окрім насиченої пленарної частини, де будуть виступати більш ніж 30 спікерів, здебільшого практиків, протягом дня будуть діяти технологічна й дегустаційна експозиції. На сьогодні участь у експозиціях підтвердили компанії з напрямками діяльності:

А чудовим практичним завершенням конференції буде бізнес-тур у провідні господарства регіону, де учасники на практиці ознайомляться з вирощуванням салатів, квітів та розведенням равликів.

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

Більш детальна інформація щодо конференції, її програма, умови участі та рекламні можливості розміщені на сайті події. Деталі також можна отримати на сторінці події у Facebook, у конференц-бота у Telegram або звернувшись до нас напряму:

Євген Кузін: +380 96 5836323, fruіt.іntl@fruіt-іnform.com

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

т/ф: +380 562 320795

Обсудить в форуме
Материалы по теме