новини RSS

24 мая 2018, 09:45 АПК-Информ: овощи & фрукты

Провідна ягідна конференція зібрала рекордну кількість учасників

В Дніпрі розпочала роботу дев’ята міжнародна конференція «Ягоди України-2018: заморозка та свіжий ринок». Як зазначають організатори події, представники проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», цього року захід зібрав рекордну кількість учасників за всю історію його проведення.

«Кількість делегатів конференції перевищує 250 осіб, а це рекордний показник за дев’ять років проведення заходу, - каже Олександр Хорев, керівник проекту «АПК-Інформ: овочі і фрукти. - І це не дивно, адже саме ягідний сектор сьогодні викликає найбільшу зацікавленість аграріїв та, на їхню думку, є одним з найбільш потенціальних з точки зору як внутрішнього ринку, так і експорту».

При цьому О.Хорев наголошує, що географія учасників цього року також значно розширилась. Участь в конференції беруть делегати з 11 країн світу, в тому числі зі Швеції, Великобританії, Швейцарії, Словаччини, Польщі, Італії, Німеччини, України тощо. Експерт впевнений, що така увага з боку закордонних компаній до українського ягідного ринку свідчить про неабиякий потенціал країни на міжнародній арені.

Подія за традицією відбудеться у дводенному форматі, і вже 25 травня учасники конференції візьмуть участь у практичному бізнес-турі на виробничі потужності ТОВ «Агросільпром» (Дніпропетровська обл.).

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Генеральний спонсор заходу – компанія Syngenta. Спонсором конференції виступає Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва. Партнер конференцій – Fairplant BV. Захід відбудеться за підтримки Української овочевої компанії (UVC). Генеральний медіапартнер конференції – журнал «Ягодник». Ексклюзивний медіапартнер події – журнал «Пропозиція».

Обсудить в форуме