События RSS

2 ноября 2017, 13:56 АПК-Информ: овощи & фрукты

Українська Овочева Компанія UVC – партнер провідної конференції плодоовочевого бізнесу України

Українська Овочева Компанія UVC виступить партнером чотирнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2017. Об’єднання заради успіху», яка відбудеться 5-7 грудня в м. Київ, у рамках єдиної в Україні професійної плодоовочевої виставки Fresh Business Expo. Про це повідомляє організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Наразі UVC є провідним постачальником овочевої, садівничої, зернової, зрошувальної та іншої техніки, а також запчастин до неї, для учасників українського аграрного ринку. Компанія вже зарекомендувала себе як надійний та довгостроковий партнер для вітчизняних фермерів.

На конференції технічні рішення і лінійку продукції, що пропонуються компанією UVC, представить Тихін Євтушенко, голова правління підприємства, у рамках презентації на тему: «Механізація процесів вирощування – сучасна техніка для сучасного бізнесу», а більш детально обговорити технічні нюанси та отримати консультації від спеціалістів UVC всі бажаючі зможуть на виставковому стенді компанії.

Нагадуємо, що конференційні засідання за традицією відбудуться у перші два дні події (5-6 грудня), а 7 грудня буде присвячено щорічному торговому форуму, який дає можливість провести прямі переговори з понад 25 роздрібними мережами України та провідними експортерами і імпортерами країни.

Попередня програма конференції, умови участі, рекламні можливості та заявка на участь розміщені на офіційному сайті заходу, а з питаннями щодо події, будь ласка, звертайтесь до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

моб: +380 96 5836323 – Євген Кузін

[email protected]

моб: +380 67 6343980 – Олександр Хорев

[email protected]

Обсудить в форуме